Thursday, September 7, 2023
ظرف مواد شیرینی رو برمیدارم، دوباره مزه میکنم نباید تلخ باشه، یکم دیگه سیراپ وانیل اضافه میکنم، فویل رو میکشم رو ظرف ایرفرایر مواد رو میریزم توش، سی و پنج دقیقه. چندباری چک میکنم ولی اثری از برآمدن دیده نمیشه. باید یه چیزی جا افتاده باشه. برمیگردم دوباره سرچ میکنم. کار فر تموم میشه ولی این شبیه پنکیک شد. حالا اینم از تو حموم داد میزنه ببینین اینی که پختی رو با اون خامه نارگیل تو فریزر باید خورد. یه آهای کم زور میگم. آخرین تصویری که از توی ظرف خامه نارگیل دارم اینه که یک هشتم هم دیگه تو ظرف نیست.